Virtuelt møde afholdt den 6. juni 2020

Grundet den nuværende Corona-krise har Sommerhusforeningen været nødsaget til at udskyde den planlagte generalforsamling, og for indeværende kan vi ikke sige noget om, hvornår vi kan gennemføre generalforsamlingen. Men for at sikre, at alle er informeret om aktiviteterne i Harerenden, inviterede vi til et virtuelt møde den 6. juni 2020. 

I forbindelse med mødet blev der udsendt en række dokumenter bl.a. beretning med supplerende bemærkninger. Det er vigtigt at understrege, at alt fremsendt materiale skal behandles på Sommerhusforeningen og I/S Harerendens generalforsamling.  

Nedenfor finder du de fremsendte dokumenter. 

Du kan også lytte til en optagelse af mødet ved at klikke her

Kalender 2020

Generalforsamling 2020 den 13. september 2020 
Mens vi naturligvis tager forbehold for mulig aflysning/ændring i forhold til myndighedernes retningslinjer vedr. Corona i den kommende tid forventer vi at afholde den årlige generalforsamling i Sommerhusforeningen & I/S Harerenden søndag den 13. september 2020 kl. 13.00. Nærmere info følger, og invitation til generalforsamlingen udsendes til alle medlemmer. 

Skt. Hans Aften den 23. juni 2020 AFLYST
Igen i år afholder vi traditionen tro Skt. Hans Aften ved Bækrenden. Bålet tændes kl. 20.30. Alle er velkomne. 

Strandrensning den 30. maj 2020 AFLYST
Alle i foreningen inviteres til at deltage i strandrensningen, hvor vi fjerner skrald. Vi mødes ved købmandsbutikken. 

Arbejdslørdag den 2. maj 2020 AFLYST
Alle i foreningen inviteres til at deltage i arbejdslørdagen, som plejer at vare 2-3 timer. Vi mødes ved købmandsbutikken, fordeler os i grupper og hjælper hinanden med at gøre vores område klart til sommeren. Kl. 9.00-13.00.

Snak om det kommende affaldssystem den 9. april 2020 AFLYST
Hjørring Kommune inviterer på en lille forfriskning samt en snak om det kommende affaldssystem i Harerenden, hvor vi skal til at sortere affald. Mødested ved købmandsbutikken. Kl. 10.30-12.00.

Generalforsamling den 4. april 2020 AFLYST
Traditionen tro afholdes generalforsamling lørdagen før Palmesøndag. Generalforsamlingen afholdes på Hotel Kirkedal i Lønstrup kl. 13.